We begrijpen dat het selecteren van een datacenterpartner een cruciale beslissing is voor jouw bedrijf en we willen er zeker van zijn dat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken. Ons doel met deze pagina is om antwoorden te geven op enkele van de meest voorkomende vragen die we van onze klanten en potentiële klanten ontvangen.

Als toonaangevend datacenterbedrijf weten we dat de wereld van datacenterservices complex kan zijn, en we willen het voor jou vereenvoudigen. We hebben een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen en we hopen dat deze pagina je zal helpen onze diensten, onze faciliteiten en het niveau van ondersteuning dat we bieden beter te begrijpen.

Vind je op deze pagina geen antwoord op je vraag, neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en aanvullende informatie te verstrekken over onze datacenterdiensten. We waarderen onze klanten en we doen er alles aan om de best mogelijke service en ondersteuning te bieden om je bedrijf te helpen slagen.