Centraal gelegen in het economisch hart van Europa

LCL Data Centers is een toonaangevend Belgisch datacenterbedrijf dat voorziet in de snelgroeiende behoefte aan hyperscale-oplossingen. Met vijf onafhankelijke datacenters verspreid over België, bevinden de datacenters van LCL zich in het economisch hart van Europa. Zowel Londen, Parijs, Frankfurt, het Duitse Ruhrgebied als de Nederlandse randstad zijn nabij en daarmee is LCL de perfecte datacenterprovider voor het faciliteren van een centraal gelegen hyperscale datacenter.

LCL in het economisch hart van Europa

Deskundige en betrouwbare dienstverlening

Door onze ervaring met hyperscale-oplossingen zijn we bekend met de uitdagingen die gepaard gaan met het faciliteren van een hyperscale datacenter. Ons innovatieve aanbod biedt big data-omgevingen de mogelijkheid om aan de steeds hogere vermogensbehoeften te voldoen. Met een veelzijdigheid aan expertises zijn wij in staat om een hoge mate van deskundigheid te bieden in ieder aspect dat bijdraagt aan efficiënt datacenterbeheer. Energiebewaking en -besparing, bedrijfscontinuïteit garanderen en veiligheid staan daarbij voorop.

Deskundige en betrouwbare dienstverlening

Snel, flexibel en schaalbare connectivity

LCL staat bekend als best geconnecteerde en carrier-neutraal datacenterbedrijf van België. Meer dan 40 telecom operatoren zijn bij ons geconnecteerd, met rechtstreekse low latency verbindingen naar de FLAP-regio. We begrijpen dat de IT-capaciteitsbehoeften van techbedrijven cruciaal en voortdurend in verandering zijn. Met aanpasbare colocatie- en build-to-scale-oplossingen overtreffen wij de eisen van onze klanten in de vitale en groeiende Benelux-regio. LCL biedt daarmee flexibele, efficiënte en schaalbare datacenteroplossingen voor alle grote techbedrijven wereldwijd.

Snel, flexibel en schaalbare connectivity

Toekomstbestendig qua oppervlakte en vermogen

Wij vinden het belangrijk om ons in de markt te onderscheiden met een vooruitstrevendheid die ons niet alleen kenmerkt in onze operationele processen, maar ook in onze plannen voor de toekomst. We begrijpen dat groei de status quo is voor techbedrijven en er geen tijd is voor lange opbouwfases. Snel en kosteneffectief schalen, maar betrouwbaarheid en bandbreedtesnelheid behouden is essentieel. LCL speelt hierop in door haar datacenters te voorzien van speciale voorzieningen voor grote cloud-aanbieders, of andere grote partijen. Het gloednieuwe datacenter van LCL Brussels-West is hierin al voorzien. De andere locaties laten toe snel uit te breiden qua oppervlakte en vermogen.

Geïnteresseerd in onze hyperscale-oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Deel deze pagina: