Winnaar Data News Awards 2023

Data Center Services Company of the Year

LCL heeft voor het tweede jaar op rij de prijs voor 'Data Center Services Company of the Year' gewonnen. Om de woorden van de jury te citeren:

"LCL is een naam als een klok in België en die klok levert ook uitstekend werk op elk vlak. Tegelijk zet het bedrijf sterk in op de ESG-doelstellingen en communiceert het duidelijk over haar activiteiten. Het wint met vlag en wimpel van de hyperscalers van deze wereld."

 

Computable Awards 2023: Laurens van Reijen genomineerd voor 'IT person of the year'

Laurens van Reijen heeft een duidelijke visie over de positie van LCL in de Belgische datacentersector. “Onze focus blijft gericht op duurzaamheid die wij willen realiseren via onze ESG-plannen. Maar daarnaast zullen wij ook onze diensten verder ontwikkelen en nog meer investeren in de fysieke beveiliging van onze datacenters. Uiteraard zullen wij ons personeelsbestand blijven uitbreiden om onze groei te ondersteunen”, aldus Laurens

Winnaar Data News Awards 2022

Data Center Services Company of the Year

Het datacenter vormt het hart van de digitale economie en alleen de meest geavanceerde en moderne datacenters kunnen een antwoord bieden op de steeds snellere behoeften van technologische innovaties. Als infrastructuurpartner moeten zij er ook voor zorgen dat bedrijven snel kunnen schakelen en waar nodig kunnen opschalen om nieuwe diensten op de markt te brengen.

Laurens data news awards
Data news awards lcl

Computable Awards 2022: Laurens van Reijen genomineerd voor 'IT person of the year'

Laurens van Reijen heeft een duidelijke visie over de voortrekkersrol van LCL rond duurzaamheid in de Belgische datacentersector. In 2021 sloot LCL het Klimaatneutraal Datacenter Pact (CNDCP) af, nam het Cofely Data Solutions Center met zonnepark in Gembloux over en engageerde zich voor de meest ambitieuze doelstelling van het SBTi.

Nominatie Trends Gazellen Vlaams-Brabant 2022

LCL is genomineerd voor de “Trends Gazellen” Vlaams-Brabant 2022, editie grote bedrijven.

Ons bedrijf kreeg deze nominatie op basis van onze continue groei over de voorbije vijf jaar in termen van cashflow, personeel en toegevoegde waarde. We hebben elk jaar een organische groei van ongeveer 10%. In 2020 groeiden we zelfs met 20%! Onze volgende stap is ons gloednieuw hyperscale aanbod, voor grote cloud-operators of andere hyperscale accounts.

Winnaar Data News Awards 2018

Het datacenter is de spil van de digitale economie en alleen de meest geavanceerde en moderne datacenters kunnen een antwoord bieden op de zichzelf steeds sneller opvolgende vernieuwingen in de technologiewereld. Als infrastructuurpartner zorgen we ervoor dat bedrijven snel kunnen schakelen en waar nodig kunnen schalen om nieuwe diensten in de markt te zetten.

Deel deze pagina