Onze missie

We zijn een uniek one-stop datacenter dat de grenzen verlegt in een wereld die continu verandert. We zijn net zo veeleisend voor onszelf als onze klanten dat zijn voor de security, connectiviteit, uptime en beschikbaarheid van hun data. We geloven in een wendbare organisatie omdat iedereen daar uiteindelijk beter van wordt.


We staan dicht bij de business van onze klanten. Werken op maat en op mensenmaat is de signatuur van LCL.

We teamen met onze klanten en leveranciers om tot de beste oplossing te komen.
Het beheren van datacenters is in de eerste plaats mensenwerk. Daarom zetten we sterk in op bijleren en steeds beter worden. Wie de drive en ambitie heeft om bij de top in datacenters te horen, krijgt bij LCL alle kansen om te groeien. Vooruitgang is onze drijfveer. We werken continu aan het welzijn van elke medewerker en een klimaat waarin iedereen zich goed voelt. 
Datacenter beheer is onze focus en daar stoppen we al onze energie in. Daarom ondernemen we met veel zin voor efficiëntie.

Overzicht van een aantal racks, servers in het datacenter

We innoveren en investeren op een milieubewuste en energie-efficiënte manier.
Een datacenter het minste van de zorgen van een onderneming maken: onze missie is geslaagd als we die verwachting keer op keer overtreffen.

We geloven dat deze missie de basis is om de referentie te worden voor datacenters. Onze onafhankelijke positie zorgt ervoor dat we dit waarmaken.

man werkt bij lcl data center in cold corridor

Onze visie

Het is onze visie het gepassioneerde team te zijn dat samen met onze partners en klanten de nieuwe standaarden zet bij het co-creëren van reliable, available and connected data centers waar enthousiasme overheerst.

Onze kernwaarden

  • Vertrouwen
  • Respect
  • Open minded
  • Team spirit
  • Commitment