Destiny

Destiny is een toonaangevende Belgische onderneming dat veilige cloudcommunicatie-oplossingen aanbiedt aan kmo's. Sinds de oprichting groeide Destiny enorm, mede door verschillende overnames. Om deze groei te kunnen blijven garanderen zocht en vond Destiny een partner voor het onderbrengen van hun cloud infrastructuur. De vereisten? Een veilige en flexibele omgeving waar business continuity centraal staat.

 

Werknemer controleert servers en racks in cold corridor datacenter

"We kozen voor LCL vanwege de garanties op vlak van redundantie en veiligheid" – Tim Schmit, Manager Presales & Product Marketing bij Destiny

Uitdaging: een flexibele partner vinden om groei te kunnen realiseren

Sinds de oprichting van Destiny in 2008 is de cloud- en telecompartner blijven groeien. Om die groei te kunnen blijven faciliteren had Destiny nood aan een datacenter voor het plaatsen van hun apparatuur. Een zo hoog mogelijke uptime is voor Destiny cruciaal. Daarom gingen ze op zoek naar een datacenter van de beste kwaliteit.

De vereisten van Destiny: 

  • Optimale continuïteit kunnen verzekeren aan klanten
  • Streven naar een zo'n hoog mogelijke uptime
  • Een betrouwbare en veilige partner
  • Mogelijkheid tot uitbreiding op vlak van ruimte

Oplossing: redundante en veilige verbindingen bij LCL

Destiny ging in zee met LCL omwille van onze betrouwbaarheid op vlak van redundantie en veiligheid. “Onze klanten hechten hier veel belang aan, bijvoorbeeld in kader van hun eigen iso-certificering”, aldus Tim Schmit, Manager Presales & Product Marketing bij Destiny. Ook de carrier neutrality van LCL was voor Destiny een doorslaggevende factor. “Exclusiviteit als het gaat om telecomoperatoren biedt flexibiliteit en mogelijkheden. De prijs-kwaliteitverhouding zit bij LCL zeker goed.”

Cold corridors LCL Data Centers

Customer Intimacy

Zowel Destiny als LCL dragen customer intimacy hoog in het vaandel. Die match was opnieuw reden om te kiezen voor een partnership met LCL. “LCL is een lokale speler die inzet op dicht bij de klant staan. Dat faciliteert de communicatie en dagelijkse werking. Ze komen niet over als een grote corporate, maar eerdere als een kleiner, gespecialiseerd bedrijf. Ze zijn bereikbaar en flexibel en hanteren een ‘can-do mentality’. LCL is een belangrijke strategische partner geworden van Destiny”.

"LCL is een bereikbare en flexibele datacenter partner met een can-do-mentaliteit"

Added business value

Business continuity
De hoogst mogelijke continuïteit verzekerd
Beveiliging
Garanties met betrekking tot veiligheid
Schaalbaar
Mogelijkheid tot uitbreiding op vlak van ruimte

Ook samenwerken met LCL om je bedrijfscontinuïteit te waarborgen? Neem contact op met een van onze experts.

Deel deze pagina: