ISO 9001-certificaat - BSI

Bij LCL Data Centers zijn we ISO 9001 gecertificeerd, wat wereldwijd erkend wordt als de norm voor transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met deze certificering zijn we uitgerust om een efficiënt kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten en te implementeren door het optimaliseren van de processen over klachtenafhandeling en risico- & procesmanagement. De reikwijdte van de certificering is niet beperkt tot 'onderhoud en operatie', maar omvat ook 'ontwerp' van de datacenterruimtes voor colocatie en housing. Onze klanten profiteren hier volledig van.

Onze strategie van customer intimacy is perfect afgestemd op het behalen van deze certificering. We willen weten wat belangrijk is voor onze klanten en potentiële klanten. We voeren regelmatig enquêtes uit en communiceren transparant om dat doel te bereiken. Dit certificaat wordt ook gezien als een maatstaf voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze datacenterservices. Het wordt toegekend op basis van een evaluatie, met name van het beheer van risico's en processen en de manier waarop klachten worden afgehandeld.

Dit certificaat, net als onze andere certificaten en attesten, bevestigt bovenal dat we een betrouwbare en kwalitatieve partner zijn voor onze klanten. Ons doel is daarom om een toonaangevend bedrijf te zijn op dit gebied.