Ook dit jaar reikte LCL de befaamde ‘LCL Carrier Awards’ uit tijdens haar Carrier Event 2019. Dit event vond plaats op 29/05 in het Van Der Valk Hotel Brussels Airport. Het spectaculaire uitzicht op Brussel en de luchthaven bood het perfecte kader voor een eerbetoon aan de telecompartners van LCL.

Het belang van connectiviteit stond in deze editie centraal. Tegenwoordig is quasi alles geconnecteerd en liefst met een zo snel mogelijke verbinding. LCL greep de gelegenheid aan om zijn gloednieuwe ‘Connectivity Guide’ voor te stellen. Een brochure die zowel particulieren als bedrijven bewust maakt van die onmisbare en steeds geavanceerdere verbindingen in onze levens en bedrijfsactiviteiten.

Naast Laurens van Reijen, de CEO van LCL, kwamen ook Mitch De Geest, CEO van Citymesh en Piery Garot, CEO van Verixi, aan het woord. Daarna was het tijd voor het hoogtepunt van de avond, de awarduitreiking. 

Ondertussen zijn er maar liefst 39 carriers klant bij LCL. Daarvan vielen er 6 gelukkigen in de prijzen in 6 verschillende categorieën.


 
Proficiat aan alle winnaars!
 
Deel deze pagina: