Exxoss begeleidt bedrijven van A tot Z bij hun IT-strategie en -systemen. Het Waalse technologiebedrijf levert IT-diensten op maat van bedrijven en zet daarbij in op drie activiteiten: het beheer van IT-infrastructuur, het beheer van cloud- en software-omgevingen en de analyse van bedrijfsprocessen (process & change management). Dankzij deze brede waaier aan activiteiten en de grote hoeveelheid kennis die aanwezig is bij Exxoss, kan het team overweg met veel verschillende soorten technologieën.De sterkte van Exxoss is dat het bedrijven bijstaat met een breed aanbod IT-services, gaande van onderzoek tot implementatie. Het bedrijf analyseert eerst de noden van klanten en zoekt op basis daarvan naar een oplossing. Exxoss neemt ook het onderhoud achteraf voor zijn rekening. In verschillende datacenters biedt Exxoss IT-diensten aan, waaronder ook in dat van LCL in Diegem.

Olivier Cant, CEO van Exxoss, werkt graag samen met het team van LCL: “ Ik ken het team goed en het contact verloopt vlot en persoonlijk. LCL is een bedrijf dat duidelijk investeert in zijn medewerkers. Daarnaast is de flexibiliteit bij LCL een groot pluspunt. We zijn klein begonnen bij Exxoss, maar LCL heeft ons ondersteund bij de implementatie van onze oplossing en bij de groei van onze activiteiten.”
“In ons ecosysteem van service providers denken we graag met u mee”, zegt Laurens van Reijen, Managing Director van LCL. “Exxoss is een IT-bedrijf dat de stap heeft kunnen maken naar managed services en cloud-dienstverlening voor haar klanten. Ze hebben op korte tijd een indrukwekkende infrastructuur opgebouwd en we vernemen dat de klantvriendelijkheid bij Exxoss zeer groot is.”
Deel deze pagina: