U zoekt tijd en geld om uw eigen kernactiviteiten een boost te geven? Dat kan! Door bepaalde aspecten van het dagelijks beheer van uw apparatuur in onze data centers voortaan in de bekwame handen van onze technici te leggen.

LCL draagt een goede klantenservice hoog in het vaandel en biedt daarom diensten aan die u als klant niet alleen tijd maar ook kosten bespaart. U kunt namelijk niet altijd binnen de muren van het data center van LCL aanwezig zijn; onze engineers zijn dat wel. Via onze support services is de nodige ondersteuning altijd binnen handbereik. Een e-mail of een telefoontje met uw verzoek én onze medewerkers schieten in actie!

Een greep uit onze extra diensten:
  • Via onze hands & eyes service verliest u niet langer tijd voor een kleine ingreep in uw data center. Deze dienst stelt u in staat om vanop afstand diverse handelingen aan uw apparatuur te laten verrichten. Onze engineers dienen als uw ogen en handen op afstand. Op uw vraag kunnen zij aspecten van het dagelijks beheer en onderhoud van uw apparatuur overnemen. Dit varieert van simpele opdrachten, zoals het telefonisch aangeven van wat er te zien is en kabels controleren, tot het iets complexere werk.
  • U kunt eveneens het beheer van uw back-up tapes, of tape vaulting, uit handen geven. Uw gegevens worden op dagdagelijkse basis met de grootste zorg bewaard en gebackupt. Het wisselen van de back-up tapes laat u over aan de experten van LCL. Zorgen om dataverlies behoren voortaan tot het verleden.
  • Of wat te doen met die oude servers en versleten apparatuur? Geef ons een seintje en wij stellen een container ter uwer beschikking aan uw LCL data center. Een recyclagebedrijf weet wel raad met de hardware en de edele metalen! De eventuele opbrengsten van de toestellen schenken wij aan een goed doel.
  • U heeft een harde schijf die niet meer naar behoren werkt? Werp deze niet zomaar weg bij het oud vuil, maar vraag ons om alle data van het toestel te wissen. Zo vermijdt u mogelijke misbruiken wanneer de harde schijf in de verkeerde handen valt. U ontvangt van ons een certificaat dat de harde schijf leeg is en bijgevolg veilig om weg te gooien.
Deel deze pagina: