De nieuwe coronamaatregelen zorgen ervoor dat we onze fysieke contacten eens te meer moeten beperken. Veiligheid en welzijn zijn twee begrippen die we hoog in het vaandel dragen bij LCL. Om die reden is het nu het ideale moment om onze ‘hands & eyes’-dienstverlening toe te lichten.
Het welzijn en de veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners heeft topprioriteit. Dat was uiteraard al zo voor de coronacrisis, maar de nieuwe overheidsmaatregelen verplichten ons andermaal om onze fysieke contacten tot een minimum te beperken.


 
Om iedereen zo goed mogelijk te blijven beschermen tegen het virus hebben we naast onze ‘hands & eyes’-dienstverlening ook een aantal concrete preventiemaatregelen genomen.
 
Hands & eyes
 
We hebben bij LCL een ‘hands & eyes’-dienstverlening. Concreet zijn onze medewerkers - met behulp van jouw briefing op afstand - jouw handen en ogen in onze datacenters. Op die manier hoef je niet ter plaatse te komen, wat het besmettingsrisico verlaagt. Wij kunnen m.a.w. aanpassingen doorvoeren voor jou, volgens jouw (specifieke) instructies.
 
De ‘hands & eyes’-dienstverlening is één ding. We hebben ook een aantal andere preventiemaatregelen getroffen in onze gebouwen en datacenters. Hieronder een kort overzicht:
 
Contact tracing
 
  • We roepen iedereen op om solidair te zijn en de ‘coronalert’ app te installeren.
 
Hygiëne
 
  • Op verschillende plaatsen staat desinfecterende gel zodat je je handen regelmatig kunt ontsmetten.
 
Social Distancing
 
  • Voor elke ruimte staat aangegeven hoeveel personen er tegelijk mogen aanwezig zijn.
  • 1,5 m afstand houden als je iemand kruist of met meerdere in een ruimte staat.
  • Mondmaskers zijn verplicht in alle datacenters.
Voor meer informatie kan je terecht op onze website!
 
Deel deze pagina: