In deze nieuwsbrief leest u niet alleen wat er reilt en zeilt bij LCL, we houden u ook graag op de hoogte van nieuws van onze telecom-operatoren.

NL-ix
Na een uitbreiding van zijn activiteiten naar België, kiest de Nederlandse provider NL-ix nu ook voor expansie naar vier extra Europese landen. Vanaf 2013 zal NL-ix actief zijn in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Luxemburg. Met deze expansie wil NL-ix dezelfde kwalitatieve peering en bijkomende diensten leveren zoals in Nederland en België al het geval was. Voor meer informatie kunt u terecht op de  website  van NL-ix, of neem contact op via  mail .

NL-ix is gespecialiseerd in internet exchange services, ‘mission critical internet’ oplossingen en diensten tussen carrier neutral datacenters.

Cogent Communications
Klanten van het LCL datacenter in Diegem en Antwerpen kunnen momenteel al rekenen op de IP transit en ethernet transport diensten van Cogent. Na de recente metro ring updates zijn nu, ter aanvulling van de FE en GigE diensten, eveneens 10GigE Enable interfaces beschikbaar in het datacenter van LCL in Diegem en Antwerpen. Voor meer informatie, klik  hier  of neem contact op met uw LCL-vertegenwoordiger.Cogent Communications is een van de grootste internet service providers. Het bedrijf staat garant voor hoogwaardige internet, ethernet en colocation services aan meer dan 33 500 bedrijven en NetCentric klanten. Cogent bedient 180 marktsegmenten in 36 landen.
Deel deze pagina: