Volgens het rapport van Accenture van 2023 over de staat van de veerkracht op het gebied van cyberbeveiliging erkent 53% van de wereldwijde organisaties het belang van beveiliging vanaf het begin van elke transformatie-inspanning. Het lijdt geen twijfel dat cyberbeveiliging een kritisch aspect is geworden voor instellingen die hun digitale activa willen beschermen tegen steeds evoluerende bedreigingen. LCL Data Centers bevindt zich in de voorhoede van dit transformerende landschap en maakt gebruik van een geavanceerd ecosysteem voor cyberbeveiliging om ongeëvenaarde beveiligingsoplossingen te bieden. Met onze visie om te bouwen aan een veiligere en meer beveiligde digitale toekomst herdefiniëren we de manier waarop organisaties cyberbeveiliging benaderen.

Een holistische benadering van beveiliging

Dus wat is een ecosysteem voor cyberbeveiliging? Dit concept verwijst naar een holistische omgeving waarin verschillende cyberbeveiligingsdiensten, -technologieën en expertise worden geïntegreerd in één enkel kader. Het stelt organisaties in staat toegang te krijgen tot veel verschillende cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen, samen te werken met gespecialiseerde partners en hun verdediging effectief te beheren zonder grote investeringen in infrastructuur. In het ecosysteem van cyberbeveiliging hebben bedrijven het voordeel van een samenhangende en allesomvattende aanpak om hun digitale activa te beschermen.

Bij LCL is beveiliging geen bijzaak, maar een ingebakken filosofie. Met een indrukwekkend scala aan cyberbeveiligingsmaatregelen en verschillende fysieke beveiligingslagen biedt ons robuuste ecosysteem een onneembare vesting voor uw kritieke gegevens. ‘Bij beveiliging gaat het niet om één enkele inspanning; het gaat erom een alomvattend en multidimensionaal schild te creëren dat bestand is tegen elke bedreiging’, benadrukt Robert van Beurden, Business Developer bij LCL. Door de integratie van diensten binnen een beveiligde datacenteromgeving mogelijk te maken, waarbij de connectiviteit wordt versterkt en de activiteiten zich uitstrekken tot een externe beveiligingsprovider, stellen wij onze klanten in staat de veiligheid van hun gegevens te waarborgen via meerdere lagen ter bescherming.

Schaalbare connectiviteit voor ongeëvenaarde prestaties

Connectiviteit is de levensader van de digitale wereld. LCL biedt snelle en eenvoudig te implementeren connectiviteit tussen servers en diensten, waardoor naadloze dwarsverbindingen binnen hetzelfde datacenter mogelijk zijn. Dit vertaalt zich in ongeëvenaard gemak, snelheid en kosteneffectiviteit voor onze gewaardeerde klanten. ‘Toekomstbestendige organisaties hebben connectiviteit nodig die gelijke tred kan houden met hun ambities’, zegt Robert. ‘Met onze schaalbare connectiviteitsoplossingen kunnen bedrijven eenvoudig uitbreiden en zich aanpassen, zodat ze altijd verbonden zijn en kunnen inspelen op de behoeften van hun klanten.’

Ongekende wendbaarheid dankzij multi-cloudtechnologie

Tijd is cruciaal in het snelle zakelijke landschap van vandaag. Met de wendbaarheid van multi-cloud mogelijkheden maken onze ecosysteempartners snelle activering en deactivering van de server(diensten) mogelijk, waardoor de vrijheid ontstaat om naadloos in te spelen op schommelingen in de werklast. Robert benadrukt: ‘Bedrijven hebben een flexibele infrastructuur nodig om in realtime te kunnen reageren op veranderende eisen.’ Deze multi-cloudtechnologie stelt organisaties dus in staat om resources efficiënt op te schalen en de kosteneffectiviteit te optimaliseren. In een notendop zorgt deze synergie voor uitgebreide bescherming in minimale tijd.

De kracht van collaboratieve synergie.

Het ecosysteem voor cyberbeveiliging van LCL is niet beperkt tot de mogelijkheden binnen onze datacenters. Door partnerschappen aan te gaan met diverse leveranciers van cloudbeveiliging creëren wij een hechte groep experts die uw verdediging tegen cyberbedreigingen versterken. ‘Wij geloven echt in de kracht van samenwerking. Door samen te werken met gerenommeerde leveranciers van cloudbeveiliging kunnen wij onze klanten een breed scala aan opties bieden om hun beveiliging aan te passen’, benadrukt Robert. ‘Deze collaboratieve aanpak zorgt ervoor dat onze klanten kunnen profiteren van geavanceerde technologie en expertise, allemaal onder één dak.’

Toekomstbestendigheid door collectieve intelligentie.

‘Kennis is macht en bij LCL bevorderen wij het delen van informatie tussen verschillende spelers binnen onze datacenters, waardoor organisaties via onze partners realtime inzicht krijgen in potentiële bedreigingen. ‘Ons ecosysteem gedijt op collectieve intelligentie’, stelt Robert. Door onze zorgvuldige selectie van beveiligingspartners omarmt LCL de rol van vertrouwde adviseur die onpartijdige en rationele begeleiding biedt. ‘Wij kunnen onze connecties met partners ook vergemakkelijken op verzoek, zodat onze klanten het inzicht krijgen om door het ingewikkelde cyberbeveiligingslandschap te navigeren en evoluerende bedreigingen voor te blijven.’

In een wereld waarin cyberbedreigingen een grote rol spelen, blijft LCL Data Centers een baken van vertrouwen en biedt het een ongeëvenaard ecosysteem voor cyberbeveiliging dat standhoudt tegen de steeds veranderende getijden van digitale gevaren. Met snelheid, vrijheid en flexibiliteit binnen handbereik kan de visie van LCL voor een veiligere toekomst door iedereen worden omarmd.

Deel deze pagina