Heeft u al eens een meeting room gereserveerd in een van de vestigingen van LCL? Of een telefoontje gepleegd naar het centrale nummer van LCL? Dan is de kans groot dat u één van deze dames al heeft ontmoet! Joëlle (HR & Marketing Manager), Ann (Junior Office Manager) en Evelien (Office Assistent) combineren 60 jaar ervaring in diverse sectoren. Van administratie, human ressources en boekhouding tot marketing, preventie en bescherming op het werk... 
Dankzij de synergie van competenties en ervaring biedt dit team een niet te ontkennen toegevoegde waarde aan LCL. Samen werken ze al 15 jaar voor LCL.

LCL hecht veel belang aan collegialiteit, een waarde die ook in dit back office team heel sterk naar voren komt. "één van de redenen waarom we als team zo goed functioneren is de mix van verschillende kwaliteiten. De ene collega vult de andere aan. We zijn ook back-up voor elkaar. Door de vele opleidingen die we volgen en zelf organiseren is dit perfect mogelijk. We streven naar een optimalisatie van de toegevoegde waarden van elke collega", zegt Joëlle.

"Daarnaast staan respect, veiligheid en integriteit hoog op onze agenda", voegt Ann toe. "We komen dagelijks in contact met vertrouwelijke informatie van klanten. Het is bijgevolg uiterst belangrijk dat we deze informatie met respect behandelen. Veiligheid van data is prioritair! We zorgen er ook voor dat alles - gebouw en installaties - goed verzekerd is. We moeten onze klanten kunnen garanderen dat alles snel terug operationeel is in geval van brand of andere schade."

Het backoffice team is tevens op de groene kar gesprongen. "Op de werkvloer gaan we groen te werk. Alles staat bij ons in het teken van milieu en energiezuinigheid. Bij bestellingen wordt er in de mate van het mogelijke steeds voor de meest groene optie gekozen. Ook springen we zuinig om met papier en wordt afval steevast gesorteerd", zegt Joëlle. "Een groener datacenter of backoffice team vind je niet. ☺"

"De meeste communicatie naar klanten gebeurt ook door ons", vertelt Evelien. "Dit gaat van facturatie en het snel beantwoorden van vragen tot het up-to-date houden van de website, het uitsturen van newsletters en het organiseren van events. Wie een vergaderruimte wil gebruiken, doet dit via ons; wij zijn het onthaalteam."

"Onze CEO Laurens van Reijen is een echte visionair. Hij heeft veel goede ideeë n. Het is aan ons - het backoffice team - om deze ideeën te vertalen naar concrete acties. Hij geeft ons soms flinke uitdagingen, maar dat geeft ons net die extra motivatie om er voluit voor te gaan", besluit het team.
En Sandra Vandamme? "Dat is onze virtuele collega, die het contact vormt voor onze nieuwsbrieven. ☺" 

Deel deze pagina: