LCL North Sea Regatta 2022

Op 23 juni 2022 organiseerden we onze 5e LCL North Sea Regatta. Het was een groot succes! We vonden het geweldig om het enthousiasme en de competitie in iedereen te zien. Het belangrijkste is dat we heel blij zijn met de gemaakte connecties en de gesprekken. Om herinneringen op te halen, hebben we een video gemaakt met enkele hoogtepunten van het evenement. Hieronder vind je al een teaser, de volledige aftermovie komt binnenkort.

We zijn ontzettend trots dat we €5000 hebben opgehaald voor het goede doel Dorp nr.2 Koningin Fabiola & De Vijver. Hun hoofdproject is gericht op het bieden van de nodige zorg en ondersteuning aan kwetsbare adolescente vrouwen die zich in een onveilige en uitzichtloze situatie bevinden. De meisjes zijn tussen de 15 en 23 jaar oud en hebben psychische problemen zoals autisme. Dit project biedt hen een veilig thuis in een hechte gemeenschap met structuur en ondersteuning. Door middel van coaching helpen ze de meisjes om een ​​zinvolle toekomst op te bouwen. Hartelijk dank aan onze sponsors voor hun vrijgevigheid.

We zijn zo dankbaar dat we Dorp nr.2 Koningin Fabiola & De Vijver kunnen steunen. Daarom willen we onze sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt een speciale shout out geven:

Platinum Sponsor

Somati Systems

Golden Sponsor

Socomec

Silver Sponsors

Arcadiz

Bryon

Cheops

CIONET

Citymesh

DNA \ LTB

Eurofiber

Royal HaskoningDHV

Schneider Electric

Strelia

Toon De Somer

Deel deze pagina: