Nieuw jaar, nieuwe collega’s! Wij stellen u graag onze drie nieuwe medewerkers voor: Floris, Bart en Wim.

In december startte Wim Boschmans als Marketing and Communication Manager bij LCL. Wim heeft een uitgebreide achtergrond als marketing- en communicatieprofessional, ook in de technologische sector. Zijn expertise zal onze commerciële strategie versterken en de interne en externe communicatie verder ontwikkelen. Ook de organisatie van onze succesvolle evenementen, zoals het Carrier Event of de LCL North Sea Regatta, neemt Wim voor zijn rekening. Daarvoor werkt hij samen met Evelien Van Eetvelde, de Marketing and Office Assistant bij LCL.

Na jarenlange ervaring bij grotere bedrijven, wilde Wim wel eens iets anders. “Bij LCL krijg ik een grote dosis verantwoordelijkheid en vrijheid, waardoor ik veel dingen kan realiseren. Dat maakt het ook afwisselend. Dankzij de toegankelijke bedrijfsstructuur en het spontane team, voel je je hier snel thuis.”

Volgens Wim is de perceptie van waar een data center voor staat vaak niet helemaal correct. “Een van mijn taken bij LCL is om dat onjuiste beeld de wereld uit te helpen. De grootste uitdaging is om technologische ideeën om te zetten naar verstaanbare taal, om zo de toegevoegde waarde van LCL voor onze klanten duidelijk te verwoorden.”

Benieuwd naar Wim’s frisse kijk op een data center? Wim geeft een duidelijk beeld van onze kernactiviteit in zijn blogpost .

Nood aan een extra paar handen bij bepaalde procedures? Veranderen van netwerk? Een patch naar een nieuwe operator nodig? Bart Liessens, onze nieuwe Field Engineer met jarenlange ervaring in de datacenterwereld, kent er alles van en helpt graag bij de technische installaties in onze data centers in Diegem, Antwerpen en Aalst. LCL staat garant voor een flexibele service, waarbij we oplossingen op maat aanbieden.

“In de data centers van LCL werken is een hele verademing voor mij na lange tijd hetzelfde werk gedaan te hebben” , zegt Bart. “Ik krijg hier nieuwe uitdagingen voorgelegd en leer dus veel bij. Ik ben bij LCL ook terecht gekomen in een heel sterk team. Ik werk hier graag!”

Ten slotte vervoegde ook Floris Smits ons team als Facilities Engineer . Floris is industrieel ingenieur van opleiding en staat in voor de dagelijkse organisatie van al onze data centers. Floris zal zich onder andere bezighouden met het testen en het onderhoud van de technische infrastructuur en het medebeheer van de essentiële beveiligings- en toegangscontrolesystemen. Floris’ expertise op het gebied van HVAC (‘Heating – Ventilation – Air Conditioning’) en elektriciteit zal ons helpen efficiënt met energie om te gaan en de business continuïteit van onze data centers te verzekeren.Floris werkt zich vlot in bij LCL: “Als je ergens begint, moet je eerst de tijd nemen om vertrouwd te geraken met de manier van werken. Toen ik de eerste keer het data center bezocht, was ik aangenaam verrast. Het is een wereld op zich, en nu sta ik er mee voor in om dit alles continu draaiende te houden.”
 
Welkom in ons team Floris, Bart en Wim! We wensen jullie alle drie een succesvolle en aangename loopbaan bij LCL.
Andere vacatures bij LCL vindt u hier

Deel deze pagina