Jong en dynamisch, met oog voor organisatie en coördinatie. Dat is Sindhu Plas.

Sinds september 2013 leidt zij alle technische interventies bij en door LCL in goede banen.
Heeft u een project lopen in één van de datacenters van LCL? Dan is het slechts een kwestie van tijd voordat u deze Services Coordinator persoonlijk leert kennen!

Sindhu maakt er namelijk haar missie van om alle klanten ook persoonlijk te ontmoeten.

"Bij LCL hechten we veel belang aan een goed contact met de klant", aldus Sindhu. "Ik ben er dan ook graag bij als een klant één van onze datacenters bezoekt. Ik breng de klant niet altijd op de hoogte van mijn aanwezigheid, maar hij blijkt steeds aangenaam verrast. Bovendien apprecieert de klant dit enorm. Betrokkenheid is dan ook cruciaal."

Sindhu centraliseert alle technische interventies, stelt een planning op en doet de dispatching naar haar collega's van het Operations team.
Ook volgt ze de communicatie met de klanten op de voet op. "Ik ben dol op coördineren en organiseren.
Ik maak er ook een punt van om de vooropgestelde deadlines te halen.
Voor mijn functie is een technische achtergrond niet noodzakelijk, maar dankzij de samenwerking tussen de collega's en de vele opleidingen die LCL organiseert heb ik ondertussen een goed inzicht gekregen in de technische aspecten van een datacenter."

Ondanks de frequente klantencontacten, lijken sommigen nog steeds moeite te hebben met de naam van onze Services Coordinator.
"Kan ik Cindy spreken?", klinkt het regelmatig aan de andere kant van de lijn. Of "Geachte heer", staat er wel eens als aanhef in een mail naar Sindhu.
"Ah, ik kan daar wel mee lachen. Ik heb nu eenmaal geen courant voorkomende naam. Veel mensen denken dat Sindhu een jongensnaam is, maar dat is het dus niet! Het is een normale Indiase naam."
U bent bij deze gewaarschuwd!
 
Deel deze pagina