Alweer iemand die het LCL dream team komt versterken: Peter Bussé. Wie is deze veertiger en wat kan hij voor u betekenen?

Wij interviewden hem voor u.Wie is Peter Bussé?
Ik ben een handelsingenieur van 44 en papa van twee. Ik heb voor bedrijven gewerkt zoals IBM, Econocom, Computer Associates en RealDolmen. Mijn focus lag daarbij altijd op infrastructuur, vanuit verschillende perspectieven zoals hardware, storage, security, en services.

Wat heb je te bieden aan LCL’s klanten en partners?
Een goede oplossing voor een klant is altijd een synergie van hardware, managed services en data center-infrastructuur zoals de faciliteiten van LCL. Aangezien ik in al deze domeinen gewerkt heb, kan ik een klant van LCL snel verder helpen door relevante partijen te suggereren of te betrekken. Deze ondersteuning vormt ook net een toegevoegde waarde van LCL. Snel kunnen schakelen met de beste partijen is belangrijk, om een geïntegreerd verhaal te kunnen brengen.

Is LCL dan de kers op de taart voor jou?
In een data center komt al mijn ervaring inderdaad samen. Ik ga vooral veel luisteren naar klanten. Naar de projecten die ze willen opzetten, wat ze willen bereiken, om dan te zien welke toegevoegde waarde LCL als bedrijf en ik als persoon hen kunnen aanbieden.

Tot slot: wie is Peter ‘after hours’?
Ik houd ervan om nieuwe zaken te ontdekken en bij te leren – ik heb dan ook weinig ‘wekelijkse’ hobby’s, maar er is een grote variëteit van zaken die ik wel leuk vind om eens te doen.
Deel deze pagina