• LCL tot uw dienst

  U zoekt tijd en geld om uw eigen kernactiviteiten een boost te geven? Dat kan! Door bepaalde aspecten van het dagelijks beheer van uw apparatuur in onze data centers voortaan in de bekwame handen van onze technici te leggen.
  (lees meer)

  Top • Het Operations Team van LCL, meer dan een onderhoudsteam

  Abdellah, Daniel, Gilles, Inge, John, Marc, Sam en Sindhu vormen het Operations Team van LCL. Elk lid levert een belangrijke bijdrage aan het draaiende houden van de drie data centers in Diegem, Aalst en Antwerpen.
  (lees meer) 

  Top • Het cijfer van de maand: 85.000

  Enkele LCL-ers hebben afgelopen zomer een sportieve bijdrage geleverd om de digitale kloof te verkleinen. Joëlle Nicolaï, Ann Segers, Abdellah Mahlous, Stefan Mortelmans en Laurens van Reijen trotseerden samen met zo’n 300 andere deelnemers de vermaarde Paterberg en hielpen zo 85.000 euro in te zamelen voor het goede doel "Bike to close the Gap". De opbrengst gaat integraal naar het project PC Solidarity, dat kansarme gezinnen de voordelen van ICT doet ontdekken. De 5 sportievelingen van LCL reden samen 42 rondjes.

  Top • Wist u dat…

  … de uitbreidingswerken in LCL Aalst zijn afgerond en nieuwsgierigen steeds welkom zijn voor een rondleiding op afspraak?

  … Level 3 Communications een directe verbinding heeft opgezet tussen LCL enerzijds en Amazon en Azur anderzijds? En u dus voortaan bij LCL terecht kan voor hybride cloudoplossingen.

  … Laurens van Reijen, de Managing Director van LCL, blogs schrijft én u deze hier kan lezen?

  Top • Save the date

  In het kader van de optimalisatie van uw IT-infrastructuur organiseert LCL, in samenwerking met Intel, Howest en Kingston, op 17 oktober in Groot-Bijgaarden het ‘Server Optimization Seminar’.

  Voor meer informatie klik hier

  Top

LCL, uw partner voor data center outsourcing