• Savaco kiest LCL als tweede data center

  De zoektocht naar een tweede data center leidde het Kortrijkse IT-bedrijf SAVACO naar LCL. SAVACO-klanten met hoge eisen op vlak van Business Continuity kunnen nu op twee oren slapen.
  (lees meer)

  Top • Cindy Cauwenbergh trekt het Sales & Marketing team

  De functie van Sales & Marketing Manager is ingevuld! Cindy Cauwenbergh uit Vilvoorde haalde het met ruime voorsprong op haar concurrenten. De LCL-familie telt nu 14 leden!
  (lees meer) 

  Top • Energievreters eruit!

  De servers en koelingapparatuur in data centers zijn echte energievreters. Een data centerbedrijf zoals LCL verbruikt op jaarbasis makkelijk evenveel stroom als 2.500 gezinnen samen. “Hoe kunnen we energie-efficiënter werken?”, was dan ook de vraag die op ieders lippen brandde.
  (lees meer)

  Top • Het cijfer van de maand: 62

  Welke stappen ondernemen als u nieuwe servers wil kopen of uw huidige servers wil upgraden? Op die vraag kregen de 62 aanwezigen op het Server Optimization Seminar een antwoord. 
  (lees meer) 

  Top
 • Wist u dat...

  ... LCL de kaap van 30 telecomoperatoren heeft bereikt? De nieuwste aanwinst is WIN, de B2B ICT-afdeling van Tecteo Group.


  ... LCL op woensdag 25 en donderdag 26 maart op Infosecurity staat, de vakbeurs voor IT-beveiliging in Brussels Expo? Breng ons een bezoek op stand 08 D120. Vraag hier alvast uw gratis toegangsbadge aan.


  ... Laurens van Reijen, onze Managing Director, een blog heeft geschreven over ‘Eén standaard voor data centers?’ Deze en voorgaande blogs vindt u hier


  ... We een tweede meet-me-room in ons data center in Diegem bouwen?

  Top

LCL, uw partner voor data center outsourcing