• LCL behaalt twee ISAE-rapporteringen en helpt u zo op weg naar GDPR-compliancy

  LCL heeft de attestaties ISAE 3000 en ISAE 3402 type II behaald voor haar data centers in Diegem en Aalst. Daarmee is LCL het eerste datacenterbedrijf in België dat beide kwaliteitsrapporteringen heeft. Beide attestaties zijn essentieel om aan de nieuwe privacywetgeving te voldoen. ISAE bevestigt zo dat u bij ons kunt rekenen op een veilige infrastructuur en het correcte onderhoud ervan.

  Lees verder 

  Top • Internationale internet provider Cogent nu ook in LCL Aalst

  Cogent Communications, één van de grootste internationale Internet Service Providers, is nu ook aangesloten in het data center van LCL in Aalst. Cogent werkt al jaren samen met LCL en is nu op de drie locaties van LCL aanwezig: Diegem, Antwerpen en Aalst.

  Lees meer 

  Top • Boost op bezoek bij LCL!

  Hoog bezoek begin februari voor LCL: er kwam een enthousiaste groep jongeren langs in ons data center in Diegem. De groep bestond uit 15 'Boost voor talenten'-leerlingen. Boost (voor Talenten) is een ondersteuningsprogramma voor jongeren uit kwetsbare milieus met uitstekende studieresultaten. De jongeren kwamen kijken hoe een data center echt werkt.

  Bekijk hier het verslag
  en foto's van de rondleiding
   

  Top • Uptime Elastix (Cronos Groep) brengt clouddiensten onder bij LCL

  Uptime Elastix, hybride cloudprovider binnen de Cronos Groep, biedt zijn clouddiensten aan vanuit de data centers van LCL in Diegem en Aalst. Het bedrijf heeft alvast ambitieuze doelstellingen.


  Lees meer 

  Top
 • Word jij de nieuwe Facilities Manager bij LCL?

  Wij zijn op zoek naar een Facilities Manager om ons team te versterken.

  Samen met onze gedreven collega’s werkt u aan de coördinatie, optimalisatie en monitoring van de technische installaties.

  Veiligheid en energie-efficiëntie zijn sleutelbegrippen bij LCL. Aan inspraak, sfeer en innovatie hechten we veel belang.

   

  Concreet gezocht: industrieel of burgerlijk ingenieur met ervaring in kritieke werkomgevingen en kennis van probleemmanagement.

  Bent u de persoon die we zoeken of kent u de geknipte persoon voor deze job, lees dan hier meer. 

  Top

LCL, uw partner voor data center outsourcing