• Nieuw LCL Datacenter: kwaliteit voorop

  Sinds kort is het nieuwe, hoogwaardige datacenter van LCL operationeel. Naast vestigingen in Diegem en Antwerpen, heeft LCL nu ook een kwalitatief hoogstaand datacenter in Aalst.
  (lees meer) 

  Top • De Belgische energietoevoer in vraag

  De problematiek van de energievoorziening in ons land is een thema dat steeds opnieuw en steeds vaker de krantenkoppen haalt. Moeten we ons echt zorgen maken? En wat kunnen bedrijven doen om te anticiperen op een mogelijk energiecrisis? We vroegen het aan Laurens van Reijen, CEO van LCL.
  (lees meer) 

  Top • Carrier News

  In deze nieuwsbrief leest u niet alleen wat er reilt en zeilt bij LCL, we houden u ook graag op de hoogte van nieuws van onze telecom-operatoren.
  (lees meer)

  Top • Het cijfer: 28

  Dit is het aantal telecom-operatoren dat in het datacenter van LCL in Diegem aanwezig is. LCL garandeert daarbij een ‘carrier neutral’ status, wat betekent dat we ons volledig onpartijdig opstellen ten opzichte van de verschillende operatoren.
  (lees meer) 

  Top • Save the date!

  Op donderdag 23 mei vanaf 18.30 u. zal het volgende LCL Carrier Event doorgaan. Houd deze datum alvast vrij in uw agenda. Meer informatie volgt binnenkort. Exclusief event voor carriers.
   

  Top

LCL, uw partner voor data center outsourcing