• Contact

   

  Per telefoon: +32 2 709 70 20
  Per post: LCL n.v. - Kouterveldstraat 13 - 1831 Diegem

  Pers-contact:
  Elsie Van Linthout (Luna)
  +32 475 26 01 03 - elsie@luna.be


  Voor alle ander commerciële en technische vragen: infor@lcl.be
   

 • Bedrijf

  Missie
  De carrier neutrale datacentra van LCL behoren tot één van de best geconnecteerde gebouwen in België en bieden een breed gamma van telecommunicatiediensten. LCL waarborgt bedrijfscontinuïteit door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige infrastructuur en door het verlenen van een 24/7/365 ondersteuning aan de klanten. Wij bieden een uitstekende service met een sterke focus op de klant dankzij continue bijscholing van onze medewerkers. Dankzij onze veilige omgeving zijn we in staat om racks en klantenruimtes aan te bieden aan operators, service providers, system integrators, bedrijven en overheden.

  Visie
  Het is onze uitdaging om een hoofdrol te blijven spelen op de markt van de datacentra in België. Wij hebben als ambitie uw housing partner te zijn voor uw IT-infrastructuur. Wij dragen bij tot de continuïteit van uw bedrijf en helpen u om u verder te ontwikkelen in de snel veranderende IT- en telecom-omgeving. Een betere communicatie naar onze klanten toe, om op maat gemaakte diensten en oplossingen aan te bieden. We willen een aangename omgeving creëren, aangepast aan de huidige behoeften van onze klanten. De medewerkers van LCL dragen met trots hun steentje bij aan de groei van het bedrijf.

  Kernwaarden
  Onze kernwaarden zijn "SICRIT":
  ❖ Safety first
  ❖ I do care mentality
  ❖ Collegiality
  ❖ Respect
  ❖ Integrity
  ❖ Think green • Routebeschrijving

  Onze drie onafhankelijke data centers, in Diegem, in Antwerpen en in Aalst, zijn gemakkelijk te bereiken en beschikken over voldoende parkeerplaats.

  Diegem
  Kouterveldstraat 13
  1831 Diegem

  Download de routebeschrijving hier.

 •  

  Partnerships

LCL denkt graag met u mee