Functiebeschrijving

Ben je als hands-on people manager op zoek naar een uitdagende functie waar je je technische vaardigheden, onderhandelingskwaliteiten, planmatig en structurele aanpak naar voren kan laten brengen? Absorbeer je nieuwe informatie als een spons en kan je dit omzetten naar werkbare ideeën in een bedrijf met toekomst? Dan is de functie van Data Center Facilities Manager bij LCL zeker wat je zoekt!

Je team is voor alle bestaande technische installaties verantwoordelijk, en zorgt ervoor dat de sites 24/7 optimaal werken. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de organisatie en controle van de maintenance planning, updates van plannen, administratie van de facilities en rapportages.

In deze gevarieerde functie bewaak je het incident, safety, security en milieumanagement. Je zorgt er ook samen met de Services Manager voor dat de geplande werken in onze datacenters kwalitatief en vlot verlopen. Verder werk je mee aan de optimalisatie van de bestaande installaties in nauwe samenwerking met de Facilities Project Manager en werk je samen met onderaannemers zodat het geheel nog efficiënter kan functioneren.

Profiel

  • Je hebt ervaring in kritische werkomgevingen
  • Je hebt een diploma Industrieel Ingenieur of Burgerlijk Ingenieur
  • Je hebt kennis van elektriciteit of HVAC en van monitoring van Facilities
  • Je bent drietalig Nederlands, Frans en Engels
  • Je hebt kennis van incident/problem management en change management
  • Structuur, goede voorbereiding & nauwkeurigheid zitten in je bloed
  • Je kan vlug overweg met software applicaties
  • Je hebt een rijbewijs B

Aanbod

Je komt in een dynamische onderneming terecht waar vertrouwen, respect en team-spirit centraal staan. Het beheren van datacenters is in de eerste plaats mensenwerk. Daarom zetten we sterk in op bijleren en steeds beter worden. Wie de drive en ambitie heeft om bij de top in datacenters te horen, krijgt bij LCL alle kansen om te groeien. Vooruitgang is onze drijfveer! We werken eveneens continu aan het welzijn van elke medewerker en een klimaat waarin iedereen zich goed voelt. 
We bieden jou een vaste functie aan van onbepaalde duur waarin je geniet van een mooi verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen waaronder een smartphone, laptop en bedrijfswagen met tankkaart.

Stuur je CV op via mail naar jobs@lcl.be ter attentie van Dimitri Vanschoenwinkel.

Solliciteer voor deze job

Deel deze pagina