LCL Data Centers is een Belgisch datacenter dat haar klanten sinds 2002 een beveiligde omgeving voor de outsourcing van hun data aanbiedt en blijft inzetten in het vernieuwen en uitbreiden van haar aanbod, zoals bijvoorbeeld de connectiviteit of cloud toegang om zijn klanten optimaal te bedienen. Hiervoor beschikt LCL over 4 van de best geconnecteerde gebouwen in België (gelegen in Diegem, Aalst, Antwerpen en Huizingen) waar diverse organisaties uit zowel de industrie, de dienstensector als de overheid hun ICT-infrastructuur kunnen onderbrengen. Door een continue focus op innovatieve oplossingen, klantgerichtheid, veiligheid en de 'I do care'-mentaliteit van de 30 medewerkers realiseert LCL een jaarlijkse groei van om en bij de 10%.

Functiebeschrijving

Ben je gebeten door de ICT-wereld en wil je je hierin verder verdiepen? Heb je ervaring in B2B sales wereld? Dan is de functie als business developer data centers zeker wat je zoekt! Value selling is in deze functie niet weg te denken en met deze mind set help je LCL verder in zijn groei!

Het commerciële succes van LCL hangt af van ons vermogen om onze oplossingen van de concurrentie te onderscheiden en om de waarde van ons aanbod aan besluitnemers te verkopen. Met deze strategie help jij LCL verder te groeien!

In deze rol maak je deel uit van het sales team en ga je actief op zoek naar nieuwe prospecten.
Het is jouw taak om op een dynamische manier op zoek te gaan naar nieuwe klanten, via actieve marktprospectie en online kanalen en u ontmoet deze potentiële klanten om hen te overtuigen van de waarde van het LCL-aanbod. Toegevoegde waarde is voor jouw geen abstract begrip, streven naar de win/win situatie zit namelijk in je bloed!

Profiel

  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in B2B selling
  • Je hebt een zeer goede talenkennis Nederlands/Frans/Engels
  • Je hebt een Bachelor- of Master-diploma
  • Je kan probleemoplossend denken
  • Je bent klant-georiënteerd
  • Je bent een sterke team-player
  • Je bent flexibel in je werkuren
  • Je bent service en klant gericht
  • Je hebt ervaring in de ICT-wereld

Aanbod

Je komt terecht in een groeiende onderneming waar vertrouwen, respect, open-mindedness en team-spirit centraal staan en waar enthousiasme overheerst. Het beheren van datacenters is in de eerste plaats mensenwerk. Daarom zetten we sterk in op bijleren en steeds beter worden. Wie de drive en ambitie heeft om bij de top in datacenters te horen, krijgt bij LCL alle kansen om te groeien. Vooruitgang is onze drijfveer! We hebben aandacht voor het welzijn van onze medewerkers zodat we als gepassioneerd en committed team het verschil voor onze klanten kunnen maken. 

LCL biedt je een fulltime contract aan van onbepaalde duur. In het pakket dat je krijgt, zit buiten een competitief vast loon ook een bedrijfswagen, smartphone, verzekeringen en meer.

Solliciteer voor deze job

Deel deze pagina