Ons team

Ons team. Uw team. Daar kan u van op aan. Ieder van onze 20 gedreven medewerkers staat volledig achter uw succes. Want wij denken graag met u mee. Wij kennen onze business en u de uwe. En daardoor komen wij samen tot de beste oplossing voor uw bedrijf.

Om met uw business - en de onze uiteraard - mee te evolueren, investeert ieder in ons team sterk in opleidingen en bijscholingen. Voeling met uw markt is belangrijk voor ons. En voor ons datacenter beschikken onze experts stuk voor stuk over ongeëvenaarde vakkennis en praktijkervaring. Kom gerust eens langs, voor een vrijblijvend gesprek, of voor een rondleiding door het datacenter. Of gewoon voor een koffie. Want wij staan klaar voor u.

We willen het u zo aangenaam mogelijk maken. Want we geven zelf toe, een datacenter, dat is soms toch gewoon een beetje saai. Daarom hebben we een moderne en gezellige cosy corner ingericht, om even te ontsnappen. En om te vergaderen. Want onze meeting rooms staan ook gratis ter beschikking van onze klanten.
 

Ons team. Dat is ook uw team.