Albert Van Zeebroeck is de nieuwste Customer Relations Developer bij LCL

Diegem, 15 juni 2020 – Datacenterspecialist LCL heeft een bijkomende Customer Relations Developer: Albert Van Zeebroeck (54). Hij zal de doorgedreven customer intimacy-strategie van de sterk groeiende datacenterspecialist mee vorm geven en specifiek werken op de doelgroepen carriers enerzijds, en systeemintegratoren en service providers anderzijds. Zijn ruime ervaring in de ICT en zijn kennis over de ICT-sector zullen daarbij zeker van pas komen.
 

Lees meer

Atos partnert met LCL voor het Atos datacenter te Huizingen, LCL investeert 5,5 M €

Aalst, Antwerpen, Diegem, en nu dus ook Huizingen, 14 april 2020 – Atos partnert met datacenterbedrijf LCL voor het Belgische datacenter van Atos in Huizingen. LCL investeert hiermee in totaal 5,5 M €, in de overname en de modernisering van de datacenterinfrastructuur in Huizingen. LCL werft twee extra mensen aan en zal het datacenter concreet runnen met haar team. De tewerkstelling in Huizingen zal ongeveer 2 fulltime equivalenten zijn, verdeeld over alle verschillende profielen in LCL’s team.

Lees meer

LCL breidt uit met 2 nieuwe Business Developers

Aalst, Antwerpen, Diegem, 20 februari 2020 – LCL neemt twee nieuwe werknemers onder de arm voor de uitbreiding van zijn Sales Team. Xavier Warnier en Marc Degrave starten bij de datacenterspecialist als Business Developers. 

Lees meer

LCL en Equinix: toegang tot publieke clouds en SaaS-providers via één poort

Aalst, Antwerpen, Diegem, 13 januari 2020 – Bij LCL kan men nu rechtstreeks, via slechts één poort een multicloud IT-totaaloplossing samenstellen. LCL Data Centers biedt vanaf nu immers de Equinix Cloud Exchange FabricTM aan. LCL-klanten kunnen zo onder meer eenvoudig connecteren met talrijke clouds, zoals die van AWS, Azure, Google, Oracle, IBM en Salesforce. Ze krijgen eveneens makkelijk toegang tot SaaS-oplossingen via serviceproviders zoals ServiceNow en F5 Networks. Samen met het globale interconnectie- en datacenterbedrijf Equinix, speelt LCL zo in op de connectiviteitsnoden van de Belgische organisaties. LCL bevestigt hiermee opnieuw zijn rol als het hart van de Belgische connectiviteit. 
 

Lees meer

VUB gaat naar connectiviteit van 100 GB met LCL Data Centers

Aalst, Antwerpen, Diegem, 12 december 2019 – Datacenterbedrijf LCL verwelkomt de Vrije Universiteit Brussel (VUB) als nieuwe klant in Diegem. De VUB koos, in samenwerking met connectiviteitspartner Belnet, voor LCL om een antwoord te bieden op de steeds grotere nood aan connectiviteit. Vooral de datavolumes in het kader van onderzoek nemen exponentieel toe, maar de VUB komt met deze connectiviteitsuitbreiding ook tegemoet aan de toenemende dagelijkse IT-noden van zijn vele studenten en personeelsleden.

Lees meer

Eerste datacenter in België met Tier III-certificaat van Uptime Institute voor het design

Aalst, Antwerpen, Diegem, 14 november 2019 – Datacenterbedrijf LCL bouwt momenteel een nieuw datacenter ‘LCL Brussels West’. Voor het ontwerp verkregen ze alvast het Tier III-certificaat van Uptime Institute. Dit is een eerste, cruciale stap voor de Tier III-certificering van het nieuwe datacentergebouw. LCL heeft zo als eerste in België een datacenterdesign conform de Tier III-classificering van Uptime Institute. LCL investeert zo’n 15,5 miljoen euro in het nieuwe datacenter.

Lees meer

LCL eerste datacenter in België met DCspine-technologie

Aalst, Antwerpen, Diegem, 2 oktober 2019 – LCL Data Centers is het eerste Belgische datacenterbedrijf dat aansluit op DCspine. Concreet kunnen de klanten van LCL hiermee snel een betrouwbare, schaalbare en flexibele connectie opzetten. LCL België breidt zijn aanbod zo opnieuw uit en vormt meer en meer het hart van de Belgische connectiviteit.

Lees meer

Steve De Craene neemt financiële touwtjes in handen bij LCL

Diegem, 12 juni 2019 – LCL heeft een nieuwe Finance Manager: Steve De Craene. Hij zal de financiële strategie van LCL in goede banen leiden. Iets waar zijn 17 jaar ervaring, ook op Europees niveau, hem zeker bij zullen helpen. “Ik ben gevallen voor het relatief kleine bedrijf met een enorm groeipotentieel. Een datacenter vraagt wel een specifieke aanpak op financieel vlak.
 

Lees meer

LCL investeert 260 000 euro in nog meer veiligheid

Diegem, 8 april 2019 – LCL beschikt als eerste datacenter in België over het ISO 45001-certificaat. Zijn datacenters zijn dus conform de nieuwe internationale norm voor professionele gezondheid en veiligheid. Om dit certificaat te behalen investeerde LCL zo’n 260 000 euro. LCL neemt veiligheid op de werkvloer meer dan serieus. Het datacenterbedrijf wil meer bewustwording creëren over de veiligheidsrisico’s in datacenters.
 

Lees meer

Vlaams Parlement plaatst back-up van gegevens bij LCL

Diegem, 15 november 2018 – Het Vlaams Parlement maakt voortaan een externe back-up van zijn gegevens en kiest daarvoor het datacenter van LCL in Diegem. De overheidsinstelling beschikt daarnaast over twee eigen, volledig gesynchroniseerde, datacenters. Op die manier is het parlement beter gewapend tegen rampscenario’s. De aansluiting met het Vlaams Glas-netwerk, die zorgt voor ultrasnelle datacommunicatie, kon het Vlaams Parlement overtuigen.
 

Lees meer
Displaying results 1-10 (of 22)
 |<  < 1 - 2 - 3  >  >|