Cindy Cauwenbergh trekt het Sales & Marketing team

De data centers van LCL draaien op volle toeren! 2014 was een fantastisch jaar, en voor 2015 verwachten we niet minder. Onze laatste aanwinst in 2014, op personeelsvlak, is Cindy Cauwenbergh. Zij maakt sinds oktober deel uit van LCL en zal niet alleen onze marketingactiviteiten in goede banen leiden, maar ook de sales de hoogte injagen.

Als Sales & Marketing Manager vervoegt Cindy het Management Team van LCL, geeft zij leiding aan de Business Development activiteiten, en zal ze nog twee nieuwe verkopers aanwerven.

Cindy kan een uitgebreide ervaring voorleggen in sales én marketing. Ze weet hoe ze leiding moet geven. Haar kwaliteiten kan ze goed gebruiken binnen LCL en naar de externe communicatiebureau’s toe. LCL riep bewust de gecombineerde functie Sales & Marketing Manager in het leven om nog efficiënter te kunnen werken.

Groei in omvang én personeelsbestand
LCL is een bedrijf in volle groei. In 2014 breidde het bedrijf de infrastructuur van haar data center in Aalst (1.200 m²) met een kwart uit. En in 2015 heeft LCL nog meer uitbreidingsplannen. De aantrekking van nieuwe sales medewerkers kadert in dit groeitraject. In haar hoedanigheid van Sales Manager wordt Cindy ingeschakeld bij de pre-sales, met andere woorden de opstelling van offertes op maat van prospecten, de coaching van sales medewerkers en de opvolging van klantencontracten. Bent u klant bij ons? Dan maakt u ongetwijfeld binnen afzienbare tijd kennis met ons nieuw teamlid!

Gezocht
Als sterk groeiend bedrijf is LCL steeds op zoek naar nieuw talent. Heeft de data centerwereld u altijd al gefascineerd? Dan is het nu het moment! Surf snel naar onze jobsite én ontdek of één van onze openstaande vacatures u op het lijf geschreven is, alsook onze rekruteringsreserve voor technische profielen.