Wie viel er in de prijzen in de LCL Carrier Awards 2019?

Ook dit jaar reikte LCL de befaamde ‘LCL Carrier Awards’ uit tijdens haar Carrier Event 2019. Dit event vond plaats in het Van Der Valk Hotel Brussels Airport. Ondertussen zijn er maar liefst 39 carriers klant bij LCL. Daarvan vielen er 6 gelukkigen in de prijzen in 6 verschillende categorieën.
Ontdek hier wie een award bemachtigde en bekijk de foto’s

 

Lees meer

Bezoek LCL op Infosecurity 2019

Ook dit jaar zijn we met een stand vertegenwoordigd op Infosecurity. Kom zeker eens langs op onze stand en maak kans op een activity tracker. Stand C118 in Hal 8 – Brussels Expo.

 

Lees meer

LCL zet vrouwelijke ICT’ers in de bloemetjes

Eind februari organiseerde het magazine Data News voor de 11de keer She Goes ICT. Daar worden alle vrouwen die actief zijn in onze sector gevierd. Als trotse sponsor van dit evenement organiseerde LCL een speciale actie: door de dames letterlijk in de bloemetjes te zetten.

Lees meer

Rondetafelgesprek ICT voor de publieke sector

LCL neemt een sterke positie in binnen het VITO Securitas raamcontract voor de overheid. Laurens van Reijen, managing director van LCL, nam deel aan een rondetafelgesprek met focus op digitalisering bij de overheidsorganisaties. En dan vooral op hoe het raamcontract het makkelijk maakt voor overheidsorganisaties om opdrachten uit te besteden zonder lange uitbestedingsprocedure.

Lees meer

Steve De Craene neemt financiële touwtjes in handen bij LCL

LCL heeft een nieuwe Finance Manager: Steve De Craene. Hij zal de financiële strategie van LCL in goede banen leiden. Iets waar zijn 17 jaar ervaring, ook op Europees niveau, hem zeker bij zullen helpen. “Ik ben gevallen voor het relatief kleine bedrijf met een enorm groeipotentieel.”

Lees meer

Win a year of flowers for free

Win a year of flowers for free!
LCL thinks all women are wonderful. That’s why will be handing out flowers to everyone at She Goes ICT 2019. On top of that, one person can win a full year of flowers for free. Yay!

Lees meer

Nieuwe datazaal LCL in Antwerpen

LCL breidt haar datacenter in Antwerpen uit. De nieuwe datazaal van 200 m² is een uitbreiding op de twee bestaande zalen. De ruimte is ook voorzien van de nodige nieuwe systemen (generator, UPS, branddetectie, koeling etc.) en een extra toegangssluis om de veiligheid te verhogen.
 

Lees meer

Grand Opening LCL Diegem

Donderdag 18 oktober was het groot feest bij LCL: de officiële inhuldiging van onze vernieuwde kantoren. Naast een nieuwe ingang voor het datacenter, zijn er nu ook vergader- en presentatieruimtes die ter beschikking staan van onze klanten, partners of bezoekers. Na een korte rondleiding deden de inspirerende woorden van Marc Lambotte en Filip Van den Abeele ons nadenken over de digitale toekomst. Daarna was het tijd voor een feestmaal met een streepje muziek.
Heb je het gemist? Bekijk hier de foto’s van de Grand Opening


 

Lees meer

Cijfer van de maand: 31

Uit een rondvraag van het Uptime Institute bij zo’n 900 datacenter-operatoren en IT’ers wereldwijd blijkt dat bijna één derde onder hen, of 31%, het voorbije jaar te maken heeft gehad met een IT-onderbreking of -storing. Stroomuitval is de voornaamste oorzaak daarvan. Interessant, zeker in het licht van de actuele energieproblematiek in België…
 

Lees meer

Save the date: LCL North Sea Regatta 2019

Niets dan goede herinneringen aan de tweede editie van de LCL North Sea Regatta. Wil je erbij zijn volgend jaar? We hebben al een datum!
 

Lees meer
Displaying results 1-10 (of 93)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|