Business Developer Marc Degrave vervoegt het Sales Team bij LCL

LCL is een Business Developer rijker: Marc Degrave wordt met name de nieuwe ‘Business Developer Public Sector & Health’. Hij richt zich vooral op smart cities, hospitalen, universiteiten, openbare besturen en parastatalen.

Lees meer

De LCL North Sea Regatta 2019: zee, avontuur en ICT

De LCL North Sea Regatta maakte haar beloftes weer meer dan waar: een avontuurlijke dag gevuld met zeilen, leuke mensen, interessante contacten en lekker eten.
 

Lees meer

Xavier Warnier creëert totaaloplossingen als Business Developer bij LCL

Xavier Warnier waagt zich bij LCL aan de voor hem nieuwe datacenterwereld. Een wereld in volle verandering waarbij vooruitkijken cruciaal is. De uitdagende functie van Business Developer past perfect bij zijn zin voor avontuur.
 

Lees meer

Connectiviteit is koning

Kan jij connectiviteit nog wegdenken uit je leven? Waar je ook bent, je bent quasi altijd verbonden via een of ander toestel. Kom meer te weten over de opmars van connectiviteit en ontdek ook onze gloednieuwe Connectivity Guide!

Lees meer

Wie viel in de prijzen op de LCL Carrier Awards?

Ook dit jaar reikte LCL de befaamde ‘LCL Carrier Awards’ uit tijdens haar Carrier Event 2019. Dit event vond plaats in het Van Der Valk Hotel Brussels Airport. Ondertussen zijn er maar liefst 39 carriers klant bij LCL. Daarvan vielen er 6 gelukkigen in de prijzen in 6 verschillende categorieën.
 

Lees meer

Bezoek LCL op Infosecurity 2019

Ook dit jaar zijn we met een stand vertegenwoordigd op Infosecurity. Kom zeker eens langs op onze stand en maak kans op een activity tracker. Stand C118 in Hal 8 – Brussels Expo.

 

Lees meer

LCL zet vrouwelijke ICT’ers in de bloemetjes

Eind februari organiseerde het magazine Data News voor de 11de keer She Goes ICT. Daar worden alle vrouwen die actief zijn in onze sector gevierd. Als trotse sponsor van dit evenement organiseerde LCL een speciale actie: door de dames letterlijk in de bloemetjes te zetten.

Lees meer

Rondetafelgesprek ICT voor de publieke sector

LCL neemt een sterke positie in binnen het VITO Securitas raamcontract voor de overheid. Laurens van Reijen, managing director van LCL, nam deel aan een rondetafelgesprek met focus op digitalisering bij de overheidsorganisaties. En dan vooral op hoe het raamcontract het makkelijk maakt voor overheidsorganisaties om opdrachten uit te besteden zonder lange uitbestedingsprocedure.

Lees meer

Steve De Craene neemt financiële touwtjes in handen bij LCL

LCL heeft een nieuwe Finance Manager: Steve De Craene. Hij zal de financiële strategie van LCL in goede banen leiden. Iets waar zijn 17 jaar ervaring, ook op Europees niveau, hem zeker bij zullen helpen. “Ik ben gevallen voor het relatief kleine bedrijf met een enorm groeipotentieel.”

Lees meer

Win a year of flowers for free

Win a year of flowers for free!
LCL thinks all women are wonderful. That’s why will be handing out flowers to everyone at She Goes ICT 2019. On top of that, one person can win a full year of flowers for free. Yay!

Lees meer
Displaying results 1-10 (of 96)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >|