Carrier news: Verixi

Nieuws uit operatorenland: telecomoperator Verixi neemt een eigen rack in gebruik bij LCL Diegem en denkt aan uitbreiding in LCL Antwerpen.

 

Lees meer

Save the date: LCL North Sea Regatta 2019

Niets dan goede herinneringen aan de tweede editie van de LCL North Sea Regatta. Wil je erbij zijn volgend jaar? We hebben al een datum!
 

Lees meer

Grand Opening LCL Diegem

Donderdag 18 oktober was het groot feest bij LCL: de officiële inhuldiging van onze vernieuwde kantoren. Naast een nieuwe ingang voor het datacenter, zijn er nu ook vergader- en presentatieruimtes die ter beschikking staan van onze klanten, partners of bezoekers. Na een korte rondleiding deden de inspirerende woorden van Marc Lambotte en Filip Van den Abeele ons nadenken over de digitale toekomst. Daarna was het tijd voor een feestmaal met een streepje muziek.
Heb je het gemist? Bekijk hier de foto’s van de Grand Opening


 

Lees meer

Cijfer van de maand: 31

Uit een rondvraag van het Uptime Institute bij zo’n 900 datacenter-operatoren en IT’ers wereldwijd blijkt dat bijna één derde onder hen, of 31%, het voorbije jaar te maken heeft gehad met een IT-onderbreking of -storing. Stroomuitval is de voornaamste oorzaak daarvan. Interessant, zeker in het licht van de actuele energieproblematiek in België…
 

Lees meer

LCL en Karel de Grote Hogeschool slaan de handen in elkaar voor IoT

LCL en Karel de Grote Hogeschool slaan de handen in elkaar voor het uitbouwen van ‘The Things Network’. Dat is een wereldwijde, open Internet of Things (IoT)-infrastructuur waarop iedereen zich gratis kan aansluiten.

 

Lees meer

Onze Operations manager volgt opleiding van Uptime Institute

Abdellah Mahlous, operations manager bij LCL, volgde de opleiding tot ‘Accredited Tier Designer’ bij het Uptime Institute in Londen. Het Uptime Institute is de wereldwijde autoriteit op het vlak van datacenters.
 

Lees meer

Nieuwe datazaal LCL in Antwerpen

LCL breidt haar datacenter in Antwerpen uit. De nieuwe datazaal van 200 m² is een uitbreiding op de twee bestaande zalen. De ruimte is ook voorzien van de nodige nieuwe systemen (generator, UPS, branddetectie, koeling etc.) en een extra toegangssluis om de veiligheid te verhogen.
 

Lees meer

Wat met persoonlijke gezondheidsgegevens? (Patiëntengegevens in de healthcaresector)

Met de nieuwe privacyregelgeving in aantocht, rijzen er allerlei vragen over de veiligheid van gegevens. Zeker in de healthcaresector is het belangrijk om te weten hoe u met gevoelige gegevens moet omgaan. Medische gegevens zijn sowieso gevoelig en het zijn niet alleen gezondheidsgegevens die onder die noemer vallen, maar ook religieuze gegevens: wie moet er immers gebeld worden als een patiënt overlijdt, een priester of een rabbijn?
 

Lees meer

Sales team verder versterkt: LCL verwelkomt Lut Wilms en Wilfried Landsheer

Wilfried Landsheer versterkt het team van LCL als sales manager. Lut Wilms breidt als nieuwe business developer het marktaandeel van LCL verder uit.

 

Lees meer

Dankzij uw stem won LCL de Datacenter Company Award for Excellence!

Sinds kort is LCL de trotse houder van een ‘Datacenter Company Award for Excellence’. De Data News vakjury koos LCL tot het ‘voorbeeld van uitmuntendheid’ in zijn categorie. Dat doet ons plezier. Het hele LCL-team zet zich immers onafgebroken in voor onze datacenters. Nogmaals een welgemeende dankjewel aan iedereen die achter ons staat en een dikke proficiat aan de andere winnaars!

 

Lees meer
Displaying results 1-10 (of 27)
 |<  < 1 - 2 - 3  >  >|