Bezoek LCL op Infosecurity 2019

Ook dit jaar zijn we met een stand vertegenwoordigd op Infosecurity. Kom zeker eens langs op onze stand en maak kans op een activity tracker. Stand C118 in Hal 8 – Brussels Expo.

 

Lees meer

Carrier news: Verixi

Nieuws uit operatorenland: telecomoperator Verixi neemt een eigen rack in gebruik bij LCL Diegem en denkt aan uitbreiding in LCL Antwerpen.

 

Lees meer

LCL zet vrouwelijke ICT’ers in de bloemetjes

Eind februari organiseerde het magazine Data News voor de 11de keer She Goes ICT. Daar worden alle vrouwen die actief zijn in onze sector gevierd. Als trotse sponsor van dit evenement organiseerde LCL een speciale actie: door de dames letterlijk in de bloemetjes te zetten.

Lees meer

Rondetafelgesprek ICT voor de publieke sector

LCL neemt een sterke positie in binnen het VITO Securitas raamcontract voor de overheid. Laurens van Reijen, managing director van LCL, nam deel aan een rondetafelgesprek met focus op digitalisering bij de overheidsorganisaties. En dan vooral op hoe het raamcontract het makkelijk maakt voor overheidsorganisaties om opdrachten uit te besteden zonder lange uitbestedingsprocedure.

Lees meer

Steve De Craene neemt financiële touwtjes in handen bij LCL

LCL heeft een nieuwe Finance Manager: Steve De Craene. Hij zal de financiële strategie van LCL in goede banen leiden. Iets waar zijn 17 jaar ervaring, ook op Europees niveau, hem zeker bij zullen helpen. “Ik ben gevallen voor het relatief kleine bedrijf met een enorm groeipotentieel.”

Lees meer

Win a year of flowers for free

Win a year of flowers for free!
LCL thinks all women are wonderful. That’s why will be handing out flowers to everyone at She Goes ICT 2019. On top of that, one person can win a full year of flowers for free. Yay!

Lees meer

Save the date: LCL North Sea Regatta 2019

Niets dan goede herinneringen aan de tweede editie van de LCL North Sea Regatta. Wil je erbij zijn volgend jaar? We hebben al een datum!
 

Lees meer

Grand Opening LCL Diegem

Donderdag 18 oktober was het groot feest bij LCL: de officiële inhuldiging van onze vernieuwde kantoren. Naast een nieuwe ingang voor het datacenter, zijn er nu ook vergader- en presentatieruimtes die ter beschikking staan van onze klanten, partners of bezoekers. Na een korte rondleiding deden de inspirerende woorden van Marc Lambotte en Filip Van den Abeele ons nadenken over de digitale toekomst. Daarna was het tijd voor een feestmaal met een streepje muziek.
Heb je het gemist? Bekijk hier de foto’s van de Grand Opening


 

Lees meer

Cijfer van de maand: 31

Uit een rondvraag van het Uptime Institute bij zo’n 900 datacenter-operatoren en IT’ers wereldwijd blijkt dat bijna één derde onder hen, of 31%, het voorbije jaar te maken heeft gehad met een IT-onderbreking of -storing. Stroomuitval is de voornaamste oorzaak daarvan. Interessant, zeker in het licht van de actuele energieproblematiek in België…
 

Lees meer

LCL en Karel de Grote Hogeschool slaan de handen in elkaar voor IoT

LCL en Karel de Grote Hogeschool slaan de handen in elkaar voor het uitbouwen van ‘The Things Network’. Dat is een wereldwijde, open Internet of Things (IoT)-infrastructuur waarop iedereen zich gratis kan aansluiten.

 

Lees meer
Displaying results 1-10 (of 56)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6  >  >|