Haal de ijsschep maar boven!
Eurofiber heeft de kaap van 100 patches bereikt in LCL’s data center in Diegem.
En dat verdient een traktatie.

Afgelopen zomer stuurde LCL de ijskar naar de leverancier van hoogwaardige digitale infrastructuur in Machelen. Smullen geblazen!

Maar wat is dat, een patch?
Elke connectie met een andere operator of een klant, is één patch. Zelfs als alle aansluitingen ontdubbeld zijn, is 100 dus nog altijd wel behoorlijk veel. Bovendien gaat het hier enkel over de patches in het data center in Diegem.

Daarnaast is Eurofiber ook aanwezig in LCL’s data centers in Aalst en Antwerpen. Met de overname van het glasvezelnetwerk van Syntigo (B-Telecom) krijgen de activiteiten van deze operator opnieuw een flinke boost: de inlijving van B-Telecom levert Eurofiber nu 132 patches op binnen LCL.
En dat worden er wellicht nog meer, want Eurofiber is ambitieus! “We willen in België de nummer 1 worden voor Dark Fiber. Voor breedbandverbindingen van 100Mbps en meer willen we in de komende jaren in de top 3 staan. Met de overname van B-Telecom speelt Eurofiber in op deze ambitie en laat zo het bedrijf en het netwerk verder groeien”, luidt het bij het kantoor van Eurofiber.

En hoe kan LCL hierbij helpen? “De toegevoegde waarde van het partnership met LCL is het uitstekende aanbod dat we met gezamenlijke kracht in de markt zetten. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met LCL zal bijdragen aan de verdere uitrol van glasvezelverbindingen in België op het open en onafhankelijke netwerk van Eurofiber.”

Veel succes!


 


 
Deel deze pagina: